Schrijfopdracht op Maat: 127 euro (wachtlijst)

Hoe graag je het ook wilt, je krijgt het maar niet voor elkaar. Je zou zó graag anders reageren, meer ruimte voor jezelf nemen of blij zijn. Maar die verdomde overtuigingen ook!

Elke dag weer hoor je die stemmetjes in je hoofd die eigenlijk dus gewoon bepalen wat jij doet. Wat zou het fijn zijn als je die stemmetjes kon laten babbelen, terwijl je zelf kiest. Kiezen voor wat jij nodig hebt. Voor wat je wilt: jezelf wél uiten, júist meer ruimte voor jezelf maken of simpelweg gewoon genieten.

* Door op te schrijven wat er in jou omgaat (eigenlijk ben je tijdens het schrijven de notulist van jouw gedachten en gevoelens) ontdek je waarom die stemmetjes jou lastig vallen en wat ze eigenlijk willen. Daardoor kun je begrip krijgen voor die stemmetjes in jou en er anders mee omgaan. Je laat je niet meer tegenhouden om te doen wat nodig is.

 

Wat houdt het praktisch in?
* 30 minuten online sparren over wat jou bezighoudt
* aan de hand van ons gesprek maak ik een persoonlijke schrijfopdracht voor je waar de thema`s die besproken zijn in terug komen en je die al schrijvend gaat onderzoeken
* 30 minuten online reflectie op de opdracht
 

Wat krijg je ervoor terug?
* energie
* tijd voor jezelf
* inzicht in jouw overtuigingen
* een moment van ontspanning
* inzicht in de oorzaak van jouw gevoelens
* de mogelijkheid om dat wat je wilt wél voor elkaar te krijgen

Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan.

 

 

Aanmelden Schrijfopdracht op Maat

 

E-mailadres *
Bericht *